Home / heren 1 dtv84 opnieuw uitkomend in de landelijke divisie

De Heren 1 DTV'84 maken kans op een plek in de landelijke competitie. Sinds jaren weer een herenteam spelend op landelijk niveau? DTV’84 hoopt dat het waarheid gaat worden. Aanstaande zaterdag 13 mei speelt het 1e Herenteam van DTV’84 een promotiewestrijd tegen Tafeltennisvereniging Wezep. De winnaar mag komend seizoen uitkomen in de landelijke 3e divisie Heren.

heren 1 dtv84 opnieuw uitkomend in de landelijke divisie

De wedstrijd gaat gespeeld worden op neutraal terrein en wel bij de Tafeltennisverening Heino (Stationsweg 12 te Heino) op zaterdag 13 mei 2017, en begint om 13.30 uur. De tot op het bot gemotiveerde mannen (Yoran, Jan-Jaap en Rik) kunnen alle steun gebruiken. Komt u hen ook aanmoedigen? 

 

Lees ook

Waterschap lanceert podcast Hoogwaterverhalen

REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) is dinsdag 12 oktober gestart met een podcast …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.