Home / heerlijk spelen in kinderspeelstraat

heerlijk spelen in kinderspeelstraat

De initiatiefneemsters en tevens bestuursleden van buurtvereniging Alteveer, Linda G. en Linda S., wilden graag de kinderen uit de straat in het zonnetje zetten door voor hen een autovrije zone te creëren waar ze heerlijk konden spelen. Er waren twee gasten op bezoek; Ollie, de mascotte van zwembad ‘Olde Vechte’ en buurtsportcoach Sven. Het zonnetje scheen lekker en de kinderen hebben zich dan ook vermaakt met water en alle attributen uit de spelenkar van Sven.

Lees ook

‘Genieten van een gezamenlijke maaltijd’

DALFSEN – Op zondag 25 oktober is er weer een ‘open tafel’ bij het Roode …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.