gezelligheid troef tijdens zomeravondvolleybal dalfsen

  De 48 deelnemende teams hebben er weer een prachtig toernooi van gemaakt. Bijna even veel teams als vorig jaar, waaronder steeds meer bedrijven zoals Vieth Haarmode, Balanico, Foreco, Morrenhof-Jansen, De Appies (AH), De Goud Gele Rakkers (Jumbo), De Kleine Kornuiten, het team van de Trefkoele+ en Zorgcentrum Rosengaerde. Ook het team van de Gemeente Dalfsen was weer van de partij. Mooi om de onderlinge collegialiteit en rivaliteit te zien tussen de speelsters en spelers van de verschillende bedrijven. Voor volgend jaar hebben zich al weer enkele bedrijven aangemeld.

  In de twee weken zomeravondvolleybal zijn dank zij het enthousiasme van alle deelnemers en de fijne medewerking van vele scheidsrechters en sponsoren de 265 wedstrijden in een perfecte sfeer verlopen. Ook de samenwerking met de Trefkoele+ was weer als vanouds. Prima dus. Dankzij de veldsponsoren Het Oude Station, Albert Heijn, Univé, Grolleman Groen, Trefkoele+, Auto Knobben, Jumbo en Plinq is het voor DALVO mogelijk om een dergelijk toernooi nu al voor het 58e jaar te organiseren.

  Mooie finalewedstrijden met soms verrassende uitslagen op de finaleavond waren de moeite van het aanzien meer dan waard. Wethouder Ruud van Leeuwen, ook enthousiast scheidsrechter tijdens het toernooi, verzorgde na afloop van de finalewedstrijden de prijsuitreiking en had veel lovende woorden voor het sportieve spel en enthousiasme van alle deelnemers. Ook de toernooicommissie van Dalvo kreeg een pluim op de hoed voor de perfecte organisatie.

  De uitslagen van de finale wedstrijden:
  HA. Power – Klabats (1-2)
  HB. Lammedammadoendan – Balanico (2-1)
  DA. Knurft – Playboys (2-0)
  DB. De Vrolijke rekkers – Volleylady`s (2-1)
  G.A. Foreco 1 – Two Four (2-0)
  G.B. The Beautiful Ones – Teunisbloem (2-0)
  G.C. Goed te passe – HARTenjagers (2-0)
  G.D. Tornado`s – Foreco 2 (2-1)

  Alle poule uitslagen en standen staan op www.dalvo.nl Dalvo en de Toernooicommissie wensen iedereen een fijne zomer en indien mogelijk een fijne vakantie en een goede gezondheid.  En wil jij ook volleyballen? Dat kan bij DALVO.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.