geweldige score van hans rik jan en theo

  Beide heren scoorden vier birdies, Rik op de holes zeven, elf, dertien en zestien en Theo op de holes drie, zes, elf en zestien. Hans Strijkveen liep deze ronde met Tonnie Reimink en kwam ook van de baan met een ronde van 51 slagen, dus ook drie onder par, Tonnie scoorden een ronde van 61 slagen. Zes birdies scoorde Hans en wel op de holes, één, vijf, twaalf, dertien, zestien en achttien. Jan Hekman uit Ommen speelde deze ronde met Gerrit Koggel en scoorde ook een ronde van 51 slagen en Gerrit had 61 slagen nodig. Jan scoorde maar liefst zeven birdies en wel op de holes één, twee, vier, zeven, twaalf, veertien en achttien. Dit betekende drie spelers met een ronde van drie onder par zijnde 51 slagen. De benodigde slagen over de holes tien tot en met achttien geven dan de doorslag, en Hans had hier 23 slagen nodig, Rik 25 slagen en Jan 27 slagen, zodat de tien punten naar Hans gingen en negen voor Rik en acht voor Jan. Theo Otten kreeg zeven punten voor zijn ronde. Maurice Wesdorp had deze ronde 60 slagen nodig en was dus best of de rest, Maurice was kwam in een slechte stemming van de baan, mede doordat hij vorige week 55 slagen nodig had gehad. Als een kind zo blij was Maurice dat hij toch nog zes punten voor het tussen klassement strokeplay mocht toevoegen aan zijn totaal.
  Tussenstand strokeplay: Hans Strijkveen op kop met 79 punten, gevolgd door Noël Shannon met 67 en Henri Duerink met 52 punten. Noël en Henri waren deze week niet van de partij.

  Rik Ebben scoorde deze ronde 45 stableford punten, Theo Otten 42 en Jan Hekman uit Ommen 40. Hans Strijkveen, Diny Fransen en Wim Grondman scoorden 38 stableford, Maurice Wesdorp scoorde 37 stableford en deze spelers verlaagden dus hun hcp met 0.1 punt per punt boven de zesendertig. Rik hcp gaat dus van 6.4 naar 5.5 en Maurice van 6.9 naar 6.8. en Hans Strijkveen van min 1.5 naar min 1.7.

  Tussenstand stableford: Rik Ebben op kop met 55 punten, gevolgd door Maurice Wesdorp met 52 en Wim Grondman met 46 punten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.