gemeentelijk vrouwenteam hardenberg neemt het op tegen nederlands militair elftal

  De organisatie vindt het geweldig dat SCD ’83 het initiatief van SVV ’56 een vervolg geeft en wij hopen dat ook de komende jaren een gemeentelijk vrouwenteam geformeerd kan worden die haar krachten kan meten met een aansprekende tegenstander. Vorig jaar was het Nederland Politie Elftal de tegenstander. Dit jaar wordt de strijd aangegaan met het Militair Vrouwenelftal dat zich voorbereidt op een vierlandentoernooi in het Duitse Warendorf, waaraan ook Ierland, Griekenland en Duitsland deelnemen’, vertelt coördinator Marjolein Evers.

  Selectie

  De trainers Henk Klokkers (Hardenberg ’85 Vrouwen 1) en Dennis Olthof (De Weide Vrouwen 1) hebben in overleg met de clubtrainers de selectie samengesteld. Alle gemeentelijke verenigingen zijn vertegenwoordigd. Daarnaast is de selectie aangevuld met speelsters die binding hebben met de gemeente Hardenberg, maar buiten de gemeente voetballen. In verband met de nacompetitie is de selectie onder voorbehoud.

  Geselecteerd zijn: Richelle Boessenkool (De Weide), Anouk Borgman (FC Twente), Sylvana Jangbahadoer (De Weide), Lisa Houtman (Hardenberg ’85), Sanne Weultjes (ST SVV ’56/Kloosterhaar), Shakira van der Zon (Bergentheim), Eline Bakker (CVV Oranje Nassau), Marushka van Olst (Gramsbergen), Iris Braker (HZVV), Cheyenne van den Goorbergh (FC Twente), Kirsten Veenman (HHC Hardenberg), Tanja Hamhuis (JVC Dedemsvaart), Aris Reiling (EMMS/Lutten), Sanne Veltman (Avereest), Dagmar Bakhuis (Mariënberg) & An Spijker (Bruchterveld).

   Het tenue van de regioselectie is beschikbaar gesteld door Prins Sport, Hawe tweewielers en Delta Personeelsdiensten. 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.