Home / flash viert in 2018 haar 50 jarig jubileum

flash viert in 2018 haar 50 jarig jubileum

Een groep enthousiaste leden die er heel veel zin in hebben om er voor iedereen (van jong tot oud) een onvergetelijk feestweek van te maken. De commissie bestaat uit de volgende personen: Theo Post, Almar Meijerink, Sebo Popken, Lieke Wink, Elize Boudeling, Albert Bovenhuis, Jolanda Marsman en Heidi Popken. De commissie heeft de festiviteiten gepland van dinsdag 22 mei t/m zondag 27 mei 2018. Het programma van de feestweek zal te zijner tijd via diverse kanalen bekend gemaakt worden.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.