Home / flash huldigt vier kampioensteams

Volleybalvereniging Flash uit Nieuwleusen heeft onlangs haar zeer succesvolle seizoen 2016-2017 afgesloten met de huldiging van vier teams in de jongste jeugd die kampioen zijn geworden.

flash huldigt vier kampioensteams

De teams geel (op niveau 2), roze (op niveau 3), paars (op niveau 5) en rood (op niveau 5) werden voor de wedstrijd van Heren 1 in de Schakel gehuldigd. Voor de teams geel, paars en rood was het al bekend dat ze kampioen waren in hun poule, maar voor team roze was het allemaal iets spannender. De laatste wedstrijden moesten ’s-morgens nog gespeeld worden en na 3 winstpartijen mochten deze meiden zich ook kampioen noemen.

De huldiging vond onder grote belangstelling van ouders, opa’s en oma’s en andere aanwezigen plaats. De voorzitter van Flash, Tineke Meijerink, sprak vol trots de jeugdleden toe en bedankte de sponsor, trainers en coaches van de teams voor hun aandeel in de kampioenschappen. De kampioenen kregen een mooie medaille, een reep chocola van de vereniging en het feestje werd compleet gemaakt met patat en drinken in het Flashpoint. Mede door alle kampioenen kan Flash terugkijken op een zeer succesvol seizoen.

Lees ook

Bingo in het Pluscafé

DALFSEN – Op 24 oktober is er weer een bingo in het Pluscafe van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.