Home / fantastisch slagwerk tijdens slagkracht

Muziekvereniging Soli Deo Gloria houdt zaterdagavond 13 mei in de Carrousel te Ommen ‘Slagkracht’. Tijdens een avondvullend programma, een aanrader voor iedere muziekliefhebber, kan genoten worden van de diversiteit die slagwerkmuziek te bieden heeft.

fantastisch slagwerk tijdens slagkracht

De slagwerkensembles van Soli Deo Gloria Ommen, Jong Nederland Asten en St. Cecilia Milheeze hebben een fantastisch programma met slagwerkmuziek samengesteld. Speciaal tijdens Slagkracht is de première van het programma dat het slagwerkensemble van SDG Ommen speelt tijdens zijn deelname aan het Wereld Muziek Concours in juli in Kerkrade.

De zaal is open vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Een kaartje aan de zaal kost 7,50 euro. Entreekaarten in de voorverkoop kosten 5 euro en zijn te koop bij Lake Side, Brugstraat 25 in Ommen. Voor meer informatie: www.sdgommen.nl.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.