Home / fairtrade week in wereldwinkel dalfsen

Wereldwinkel Dalfsen viert deze week de jaarlijkse Fairtrade week met het thema ‘Let’s celebrate’ en trakteert op Fairtrade day (13 mei; de dag voor Moederdag) het winkelend publiek in het centrum van Dalfsen. Tijdens een grabbelactie kunnen gratis producten en korting worden verkregen op mooie artikelen uit de wereldwinkel.

fairtrade week in wereldwinkel dalfsen

Via de nieuwe importeur Siyabonga heeft de wereldwinkel onlangs vele mooie nieuwe producten ingekocht. Siyabonga houdt zich bezig met de import van artikelen uit werkgelegenheidsprojecten op het platteland van Zuid Afrika zoals Chasms Ceramics, All women recycling, Kapula-Intshiba en Quazi Design. Deze bedrijven maken onder andere handgemaakte kaarsen en keramiek, sfeerlichtjes en doosjes van oude frisdrankflessen, en originele oorbellen en interieuraccessoires.

Door aankoop van de producten wordt bijgedragen aan een beter leven voor de makers ervan met goede arbeidsomstandigheden en een goed salaris.

Lees ook

Yves Heskamp beoogde hoofdtrainer van FC Ommen

NIEUWLEUSEN/OMMEN – Komend seizoen is Yves Heskamp hoofdtrainer bij een voetbalclub in Ommen. Of hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.