Home / exposities in gemeentehuis dalfsen

exposities in gemeentehuis dalfsen

Het werk van Gerard te Wierik uit Raalte kenmerkt zich door een harmonieus samenspel van lijnen, vormen en kleuren gecombineerd met reliëfvorming door middel van een dikke verfopbreng. Er wordt begonnen met een onderschildering, waarna hij kleur voor kleur in verschillende lagen aanbrengt. Al deze lagen smelten uiteindelijk samen tot één geheel.

Doordat de werken meerdere focuspunten bevatten, verdient elk werk afzonderlijk de volledige aandacht van de toeschouwer. Dit zal iedere keer weer tot nieuwe ontdekkingen leiden. Naast de natuur en de wereld om zich heen wordt Gerard te Wierik geïnspireerd door Jackson Pollock en Van Gogh.

Muhanad Farzat woont vanaf juli 2015 met zijn gezin in Nieuwleusen. Muhanad Farzat is geboren en opgegroeid in Damascus, Syrië. In Rome heeft hij de opleiding theater, filmregisseur, cameraman gevolgd.

Vanwege de oorlog in Syrië is Muhanad gestopt als creatief kunstenaar. Sinds hij in Nederland woont heeft hij schilderen weer opgepakt. Zijn passie is fantasieschilderen, tekenen, fotografie, schrijven van verhalen en korte gedichten: ‘Every woman is a world; and Holland is a world of seductive flowers in the morning and mysterieus perfume at night.’

Lees ook

Bibliotheek en Infopunt bieden hulp bij donorregistratie

DALFSEN – Vanaf 1 juli 2020 geldt de nieuwe donorwet. Iedereen kan zijn of haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.