Home / dommerdieck verliest in zeewolde

dommerdieck verliest in zeewolde

D´Ommerdieck begon sterk en in de eerste minuut schoot Agnes Compagner raak. Een minuut later was er het antwoord van Wolderwijd 1-1. Carla Aalbers zorgde voor 1-2, maar weer kwam Wolderwijd langszij 2-2. Daarna ging het spel heen en weer, waarbij de beide teams veel kansen kregen, maar ze niet wisten te benutten. Na 13 minuten wist Martin Alteveer d’Ommerdieck weer op voorsprong te brengen 2-3. Gelijk daarna was daar weer de gelijkmaker 3-3. Astrid Aalbers schoot raak 3-4. Wolderwijd verzilverde een strafworp 4-4. In de laatste minuten voor rust liep Wolderwijd uit tot 6-4.

In de tweede helft kreeg d’Ommerdieck veel kansen, maar de zuiverheid ontbrak. Wolderwijd vergrootte de voorsprong tot 9-5 en 13-7. Na 14-8 benutte Jasper Batterink een strafworp en schoot Stefan van Veldhuizen raak 14-10. De eindstand was 16-10.

Doelpuntenmakers : Agnes Compagner 2x, Martin Alteveer 2x, Stefan van Veldhuizen 2x, Jasper Batterink 2x en Carla en Astrid Aalbers.

De laatste velcompetitie wordt gespeeld op 27 mei in Borne tegen Groen Zwart. Aanvang 15.30 uur.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.