Home / dommerdieck sluit veldseizoen winnend af

dommerdieck sluit veldseizoen winnend af

Op deze zeer zonnige zaterdag begon d´Ommerdieck goed . Na een minuut was het 0-1 gevolgd door de tegentreffer van Groen Zwart 1-1. Na vijf minuten scoorde Groen Zwart gevolgd door d’Ommerdieck, zodat de stand weer gelijk was 2-2. Daarna golfde het spel heen en weer, waarbij er veel kansen waren voor beide teams, maar er werd in 10 minuten niet gescoord . Na een korte drinkpauze was het d’Ommerdieck, die het eerst raak schoot en met 2-4 op voorsprong kwam. Na 3-4 was de ruststand 3-5 voor d’Ommerdieck.

Ook in de tweede helft kregen beide teams veel kansen, maar het lukte gewoon niet om raak te schieten. D’Ommerdieck kwam goed uit de kleedkamer en wist gelijk te scoren 3-6. Groen Zwart schoot ook raak 4-6. Daarna wist d’Ommerdieck uit te lopen tot 4-8. Dit was ook de eindstand. Door deze overwinning eindigt d ‘Ommerdieck op de vijfde plaats met 8 punten uit 12 wedstrijden en Groen Zwart op de zesde plaats met 7 punten ui 12 wedstrijden. De doelpunten werden gemaakt door Esther van Dijken 2x, Jasper Batterink 2x, Martin Alteveer, Stefan van Veldhuizen, Agnes Compagner, en Astrid Aalbers. Op 2 september begint de nieuwe najaarsveldcompetitie.

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.