dommerdieck geeft goed tegenstand aan koploper noveas

  Noveas startte sterk. Gelijk het eerste schot was raak , gevolgd na 2 minuten met weer een raak schot. 2-0. Na 10 minuten wist Noveas weer raak te schieten 3-0. Daarna begon d’Ommerdieck in haar spel te komen. Na 3-2 en 4-2 wist Astrid Aalbers door tweemaal raak te schieten ,de stand gelijk te trekken 4-4. En Agnes Compagner bracht d’Ommerdieck op voorsprong 4-5. In de laatste minuten voor rust wist Noveas tweemaal raak te schieten. De ruststand was 6-5. Een goede ruststand, want Noveas had in deze helft 4 strafworpen gemist.

  Na rust bracht Gerja Eykenaar de stand weer op gelijke hoogte 6-6. En zo werd er om en om raak geschoten. Eerst d’Ommerdieck 6-7, na 7-7 kwam Noveas voor 8-7. D’Ommerdieck maakte weer gelijk 8-8. Na 9-8 schoot d’Ommerdieck de gelijkmaker erin 9-9. Na 10-9 kreeg d’Ommerdieck nog heel veel kansen, maar het lukte niet meer om raak te schieten. Na 12-9  schoot Martin Alteveer een strafworp raak. Eindstand 12-10.

  Doelpuntenmakers : Agnes Compagner 3x, Gerja Eykenaar 2x, Martin Alteveer 2x, Astrid Aalbers 2x en Jasper Batterink.

  Zaterdag 13 mei speelt d’Ommerdieck in Zeewolde tegen Wolderwijd. Aanvang 15.30 uur.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.