dit jaar wordt pinksteren in dedemsvaart natuurlijk nog leuker

  Met een programma dat voor deze vierde editie nog uitgebreider is opgezet, het succes van de afgelopen 3 jaren in het kielzog en het enthousiasme van organisator Arsanio Wiet en de circa 90 vrijwilligers, kan het maandag 5 juni 2017 van 11.00 uur tot 20.00 uur niet anders dan een nog groter spektakel worden. Evenals voorgaande jaren is de locatie de recreatieplas Kotermeerstal, die het ideale recreatieoord levert. En het leuke is: de toegang is helemaal gratis.

  Dat het festival binnen 3 jaar zou uitgroeien tot een begrip in de regio en hét vermaak op tweede Pinksterdag had niemand durven dromen.
  Ook dit jaar betekent Dedemsvaart Natuurlijk een leuke, gezonde en ontspannende dag met, veel activiteiten en recreatiemogelijkheden voor alle leeftijden, lekker eten en genieten van een woest aantrekkelijk muzikaal programma op vier verschillende podia. De ChillOut (jongeren) Stage wordt om vijf uur omgetoverd tot een heus Hardcore Area.

  Met meer dan vijf en twintig acts belooft de vierde editie van het Dedemsvaartse festival weer een enorm feest te worden voor muziekliefhebbers. Of het nou pop, funky, rock, dance, blues, of hardcore is: voor iedere fan van goede muziek biedt Dedemsvaart Natuurlijk veel moois. Voor iedere fan van goede muziek biedt Dedemsvaart Natuurlijk veel moois. De line-up is een mix van gerenommeerde namen, upcoming acts en lokaal talent.

  Het programma voor 2017 ontvangt vele enthousiaste reacties. Niet alleen via de likes op Facebook, maar ook in de wandelgangen. Voor wie niet goed op de hoogte is verwijst Arsanio naar de website www.dedemsvaartnatuurlijk.nl of naar de Facebookpagina, waarop het dagprogramma is te vinden. ‘Het is teveel om op te noemen, op de website staat alle informatie: welke bands en welke demonstraties je waar kunt vinden, videomateriaal en bovendien een plattegrond van het festivalterrein bij de Kotermeerstal’.
  Bezoekers uit de omgeving wordt gevraagd om op de fiets naar het festival te komen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.