denne gin stijl

  Gelijksroom en wisselstroom is AC/DC en det associeert wule vervolgens wear met die band van ‘Whole lot of Rosie’.

  Ik weet niet hoe det bie oe giet, mar wat mie betreft verlös de naam Geen Stijl ok zien werkelijke inholt. Het is feitelijk niet die site met ‘ander nieuws’, ‘nieuws op een andere manier gebracht’. Het is die site die geen stijl hef, die stijlloos is.

  En det bent ze.

  Ja, Geen Stijl brengt ok nieuws die anderen loat ling. En ja, Geen Stijl stelt zaken an de orde die wel ‘ns boaven toafel mochten komm. Mar feitelijk bent het onethische rotzakken, die vöaral het signaal ofgeeft det alles kan.

  En det vind ik hillemoal niet. Alles kan hillemoal niet. Wat ze trouwens bie Geen Stijl ok vindt. Want as ie Geen Stijl anpakt, dat doet ze huiliehuilie. En zie ligt noe onder vuur. Vrouwen bent de oproepen tot anranden en verkrachten op die site zat en vroagt adverteerders wrum of ze in hemelsnaam nog op det platform adverteert.

  Mooie actie. Precies ok, zoals Putin in Rusland de pers beteugelt. Ie mag doar alles zeggen wat ie wult. Mar de oliemagnaat die op zenders adverteert die Putin niet zint, kan wel iens terloops de opmerking krieng det de staat misschien met de concurrent in zee giet.

  De huiliehuiliemenschen kunt niet zo völle he’mm. Zo plaatsen ik van de wekke een tweet oaver Wilders, die döar de rechter veroordeeld is wegens racisme. Doarmee is hij dus feitelijk een racist. Zeg ik niet, zeg de rechter. Noa, dan blik det het ene kamp wel alles mag zeeng en het andere kamp zich stille mut hoalen.

  Op twitter werd ik onvriendelijk doch dringend verzöcht de bek te hoalen. Bekende Nederlanders nuumt det in DWDD bedreigingen. Ik nuum det Geen Stijl.

  Denne van Knöldert.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.