Home / de derde en ook de laatste editie van vechtival outdoor

de derde en ook de laatste editie van vechtival outdoor

De organisatie heeft dit bevestigd.

“De kans bestaat dat dit onze laatste editie is. Dit heeft verschillende redenen. We hebben altijd voorgenomen dat zodra er geld bij moet de toegevoegde waarde om het te organiseren weg is. De afgelopen 2 edities hielden niet over en ook dit jaar zijn de kosten, ondanks de goodwill en sponsoren waar we erg blij mee zijn, aan de hoge kant.

Dit jaar pakken we flink uit maar dit moet zich nog wel terug gaan verdienen” Volgens de organisatie een lastige klus maar we gaan er voor!

Naast de kosten die het festival met zich mee brengt zit de organisatie ook met de geluidsnormen in haar maag. De afgelopen 2 edities was het dan ook een hele klus om alles binnen de in de vergunning opgenomen norm te houden.

“De geluidsnormen welke worden gehanteerd zijn op zich prima voor tentfeesten en dergelijke maar wij zijn grotendeels open air en dat maakt het gewoon erg lastig om hieraan te voldoen. Net als andere jaren houden we de decibellen goed in de gaten en worden deze gedurende de dag bijgeschaafd en aangepast. Dit alleen al is een hele klus” Aldus de organisatie.

“We houden een slag om de arm” meld de organisatie. “Zoals het nu lijkt moeten we er nog even flink aan trekken. Of we uit de kosten raken is de grote vraag. Dit kunnen we pas na de evaluatie in beeld brengen maar met de ervaring van de afgelopen twee edities zien we het somber in. Het moet wel leuk blijven maar als er geld achteraan moet trekken we de stekker er uit”.

Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website www.vechtival.com. Hier staat ook alle event info! Help de organisatie om dit geweldige feest in stand te houden en scoor die tickets!

Sponsoren zijn ook nog van harte welkom!

Dit jaar, onze derde verjaardag beloofd in ieder geval een keiharde editie te gaan worden!
Tot op zaterdag 1 juli!

[youtube url=”//www.youtube.com/embed/ZWdoEnRTqRE”]

Lees ook

Politiek Verwoord

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.