de dag van europa start in hardenberg

  EUREGIO, het grensoverschrijdende samenwerkingsverband van gemeenten en waterschappen, heeft 9 mei ook uitgeroepen tot Dag van de Buurtaal. Het is een jaarlijkse actiedag waarop scholen het belang van goede kennis van de Duitse taal benadrukken. Duits is niet alleen een boeiende en kleurrijke taal en het beheersen van de Duitse taal biedt volop kansen op Duitse arbeidsmarkt. Voor inwoners van de grensgemeente Hardenberg is de kans op een baan veel groter als ze zich ook richten op de Duitse arbeidsmarkt. In veel sectoren is in Duitsland een veel grotere kans op werk, zoals in de zorg en kinderopvang.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.