Home / de 3wisemonkeys van discotheek naar amerikaanse bar

De 3WiseMonkeys is na flink wat timmer- en schilderwerk van discotheek naar Amerikaanse bar verbouwd. "We zijn met deze verandering een andere weg ingeslagen. Naast de mogelijkheid voor poolen en darten komen ook bij live optredens de bands door middel van de open bar beter tot zijn recht." aldus Jan Ester. 

de 3wisemonkeys van discotheek naar amerikaanse bar

Hij verteld: “Op de zondagen gaan we bluesbandjes laten optreden, dit gaat BLUES ON SUNDAY heten. Voor de zaterdagen Bluesrock, coverbands of boerenrockbandjes. Ook zal af en toe een dj plaatjes draaien.
Uit de keuken komt er fingerfood van onder andere huisgerookte spareribs, hamburgers en chicken wings. SO LET’S GET STICKY, de keuken blijft de gehele avond open.
Je kan er nu ook super een mooi feest houden, echt voor alle type feesten van bruiloften, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest van 25 tot 400 personen.”

Elke eerste en derde zaterdag van de maand houdt de 3WiseMonkeys open huis van 14.00 tot 16.00 om eens rustig binnen te komen kijken.

Het eerste optreden is zaterdag a,s 13 Mei met The Veldman Brothers ( Blues) aanvang 21.00 uur en de entree is gratis.

De eerste Blues On Sonday is zondag 21 Mei met Carolina And The Bluesmen aanvang 15.00 uur ook hier is de entree gratis.

 

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.