Home / damon nouri speler van het jaar bij ovc 21

damon nouri speler van het jaar bij ovc 21

Van invloed op de beslissing zijn zaken als trainingsinzet en -opkomst, de invloed tijdens de wedstrijden en de ontwikkeling die de speler gedurende de betreffende jaargang doormaakt. De beslissing was dit jaar eenvoudig en unaniem. Damon Nouri werd in de nabijheid van zijn ouders, vrouw en kinderen gekozen tot speler van het jaar. De bijbehorende beker, met daarin de namen van alle eerdere spelers van het jaar ingegraveerd, siert dit jaar de schoorsteenmantel van de familie Nouri.

Lees ook

PvdA Ommen, klaar voor de toekomst

OMMEN – Het verkiezingsprogramma is klaar, de kandidaten zijn bekend: PvdA Ommen is klaar voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.