Home / dalfsen vierde oranjefeesten uitbundig

Als vanouds zijn in Dalfsen de ‘Oranjefeesten’ uitbundig gevierd. Vijf dagen lang waren er leuke activiteiten voor jong en oud.  De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde viering.

dalfsen vierde oranjefeesten uitbundig

De feestweek begon dinsdag met een fietstocht door de versierde straten. Na de nacht van Oranje vonden de meeste activiteiten plaats op donderdag; Koningsdag. Na de reveille konden de kinderen zich uitleven op het  evenemententerrein. Daar kon een parcours worden afgelegd met diverse spelletjes.  Ook het Jeu de Boules toernooi trok weer veel deelnemers. Veel belangstelling was er voor de ‘Grande Parade van Dalfsen’. Dit jaar waren er vooral veel loopgroepen die zich presenteerden.

Een spektakel, met honderden belangstellenden op de kade is de laatste jaren de Oranje Drakenboot Race. Na spannende races werden de voetballers van ASC’62 voor de vierde maal op rij de winnaar van deze altijd spectaculaire races. De gebruikelijke blauwwitte rook was hun beloning.

Zaterdag was er de gebruikelijke kleedjesmarkt en het Albert Heijn kinderfeest. ’s Avonds in de feesttent gingen onder aanvoering van DJ Jabbens en de partyband de beentjes van de vloer. Ook de toertocht voor motoren en de trekkertoertocht hadden veel bekijks. Spectaculair is ook altijd de jaarlijkse Dalfser Obstakelloop.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.