dalfsen revancheert zich tegen voc en wint bekerfinale

  Dat meldt RTV Oost

  Dalfsen heeft zich daarmee gerevancheerd voor de verloren strijd om het landskampioenschap van afgelopen zaterdag. VOC scoorde toen de beslissende treffer na een omstreden beslissing van de scheidsrechter in de slotseconden. Na zes landstitels op een rij kwam er toen een eind aan de hegemonie van Dalfsen.

  Van die dreun was donderdag niet veel meer te merken. De ploeg van scheidend trainer Peter Portengen liep – na een gelijk opgaand begin – in de eerste helft uit naar een 16-12 voorsprong.

  Die marge werd na rust echter al heel snel weggespeeld door een ontketend VOC. Het leek toch weer spannend te worden, maar Dalfsen herpakte zich en kreeg een verschil van vijf punten op het scorebord (27-22). De ploeg uit Amsterdam kwam daarna nog wel iets dichterbij, maar Dalfsen kwam in de slotfase niet meer in de problemen.
  Het is de vijfde keer in de historie dat Dalfsen de beker wint. Eerder gebeurde dat in 2012, 2013, 2014 en 2015.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.