concerten en workshops door excelsior dalfsen

  De vereniging begint maandag 29 mei om 19.00 uur met een concert van het Leerlingenorkest. ‘Onze leerlingen spelen lekkere moderne muziek. Ze laten zien hoe leuk het is, ook als je nog maar net kunt spelen om samen iets neer te zetten.’
  Direct na het leerlingenorkest start om 20.00 uur de Fanfare met een verrassend en gevarieerd uurtje muziek. Hier wordt onder andere het verhaal achter The Saint and the City uitgelegd.

  Op dinsdag 30 mei is de workshop minirettes in De Vier Gezichten, Emmastraat 10 in Dalfsen en alle kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom. Wout: “We willen weer een minimini groep opstarten, dus alle kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom om mee te doen met de workshop in ons eigen muziekgebouw. Ook kinderen die ouder zijn en het leuk vinden om te dansen en te twirlen zijn welkom. Doorgroei naar een hogere groep gaat op niveau, dus hoe sneller ze de basis te pakken hebben, hoe sneller ze kunnen doorgroeien. De workshop start om 18.15 uur.”

  Donderdagavond 1 juni volgt een workshop Melodisch Slagwerk, weer in de Stoomfabriek. “Deze workshop doen we nu voor de derde keer en groeit elk jaar, mensen die het leuk vinden kunnen meedoen. Zowel jong als oud, want leeftijd maakt bij het bespelen van een instrument niet uit.” De Marching Percussion Band helpt mee met de workshop en daarna geven zij in een uur een concert van wat zij kunnen. Het concert start om 20.00 uur in de Stoomfabriek.

  Als afsluiter is op vrijdag Kunsten op Straat en geven de minirettes en majorettes hun shows vanaf 19.30 uur in het centrum van Dalfsen.
  Voor meer informatie rondom de activiteiten van de muziekvereniging kijk op www.excelsiordalfsen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.