cheque voor gery de lange die alp dhuez gaat beklimmen

   

  De voorzitter van ZakenNet Ommen overhandigt sportief lid Gery de Lange de cheque. Foto: Dook van Gils

  De stichting Alp d’Huzes ziet de beklimming van de Alp d’Huez als een sportieve strijd die symbool staan voor de strijd tegen kanker. Alle deelnemers willen de top bereiken en dat doen ze door niet op te geven waarbij ze gesteund worden door familie en vrienden. ‘Opgeven is geen optie’ is het credo voor zowel de deelnemers aan deze sportieve uitdaging als voor patiënten en hun naasten die getroffen worden door de vreselijke ziekte kanker.

  Iedereen heeft in zijn omgeving wel te maken (gehad) met kanker. Gery’s jongste broer is aan kanker overleden en veel naaste familieleden en vrienden zijn geconfronteerd met kanker. Gery: “Dus toen mijn vriendin Gerda van Stuivenberg me vorig jaar vroeg om samen met haar mee te doen aan Alp d’Huzes hoefde ik daar niet lang over na te denken. Inmiddels hebben we zowel samen als apart heel veel getraind en geld ingezameld. Fantastisch dat de leden van ZakenNet Ommen me een mooi bedrag heb geschonken!”

  www.deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/gerydelange 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.