Home / burgemeester snijders blijft naar alle waarschijnlijkheid burgemeester

De gemeenteraad van de gemeente Hardenberg heeft dinsdagavond 9 mei besloten om de heer P.H. Snijders aan te bevelen voor herbenoeming als burgemeester van de gemeente Hardenberg. De eerste ambtstermijn van burgemeester Peter Snijders eindigt op 1 oktober 2017. De herbenoeming is voor een nieuwe ambtsperiode van zes jaar.

burgemeester snijders blijft naar alle waarschijnlijkheid burgemeester

Vertrouwenscommissie
De raad heeft op 28 februari jl. de Verordening op de vertrouwenscommissie herbenoeming burgemeester Hardenberg 2017 vastgesteld. In die verordening wordt een raadscommissie in het leven geroepen die de voorbereiding verricht ten aanzien van de herbenoeming van de heer Snijders.

Positief advies
De gemeenteraad stemde vanavond in met het positieve advies van de commissie om de herbenoeming van burgemeester Snijders bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan te bevelen. De aanbeveling gaat nu via de Commissaris van de Koning in Overijssel naar de Minister. Indien de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de aanbeveling overneemt dan zal de heer Peter Snijders herbenoemd worden tot burgemeester van de gemeente Hardenberg voor een nieuwe periode van zes jaar.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.