burgemeester snijders blijft naar alle waarschijnlijkheid burgemeester

  Vertrouwenscommissie
  De raad heeft op 28 februari jl. de Verordening op de vertrouwenscommissie herbenoeming burgemeester Hardenberg 2017 vastgesteld. In die verordening wordt een raadscommissie in het leven geroepen die de voorbereiding verricht ten aanzien van de herbenoeming van de heer Snijders.

  Positief advies
  De gemeenteraad stemde vanavond in met het positieve advies van de commissie om de herbenoeming van burgemeester Snijders bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan te bevelen. De aanbeveling gaat nu via de Commissaris van de Koning in Overijssel naar de Minister. Indien de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de aanbeveling overneemt dan zal de heer Peter Snijders herbenoemd worden tot burgemeester van de gemeente Hardenberg voor een nieuwe periode van zes jaar.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.