Home / burgemeester noten ontvangt eerste nummer wal and water

burgemeester noten ontvangt eerste nummer wal and water

Dit kleurrijke magazine wordt in de zomerperiode door plaatselijke kerken verspreid onder vakantiegangers in Noord-West Overijssel en de regio Zwolle. Het blad biedt toeristische informatie, aanvangstijden van kerkdiensten, boeiende interviews en lezenswaardige artikelen. Wal & Water wordt verspreid door kerken, onder andere in Dalfsen.

Naast het magazine verzorgt Wal & Water ook de coördinatie van de ‘Vakantiedominee’. Vakantiegangers die behoefte hebben aan een luisterend oor, kunnen in de maanden juni t/m augustus mailen of bellen met de Vakantiedominee. Telefoontjes en mailtjes worden altijd beantwoord en er zijn professionele hulpverleners beschikbaar, als dat nodig is.

De Vakantiedominee is bereikbaar via vakantiedominee@gmail.com of 06 – 33 81 22 63. Voor meer informatie: Ygerne ten Brinke (0546 – 577475) en www.welkomindekerk.nl.

Lees ook

Raadslid Olst-Wijhe verhuist naar Ommen en sluit zich aan bij de LPO

OMMEN – Ron de Wit, momenteel raadslid in de gemeente Olst-Wijhe, verhuist per 1 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.