brocante route voor de vierde keer in ommen

    In het gezellige Ommen zijn er acht adresjes die hun deuren openen om u mee te laten genieten van hun passie. Ga op zoek naar dat ene unieke, doorleefde item dat sfeer brengt in uw huis of tuin. Het aanbod is groot. Van serviesgoed, oud keukengerei en zilverwerk tot kleine meubeltjes en oud glaswerk. U kunt de route gedeeltelijk lopen, op de fiets of per auto doen, onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. 

    Deelnemers zijn: Beau Bibelot, De Klaproos, Idylle brocante&tea, Old Days, Onder de appelboom brocante en theetuin, ’t Schuurtje, Stichting de Husselmus en Wilhelmina Brocante. Op vrijdag 9 juni bent u welkom van 14.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 10 juni van 10.30 uur tot 16.00 uur. Niet alle adressen zijn op vrijdag open. Meer informatie kunt u vinden op www.brocanterouteommen.blogspot.com