Home / bouw tribune op sportpark gerner ligt op schema

De bouw van de tribune op Sportpark Gerner in Dalfsen vordert gestaag. Bovenaan is de stelling aan de achterkant afgewerkt. De ruimte daaronder wordt ingericht als bergingsruimte. Aanstaande zaterdag starten de klussers met de stratingswerkzaamheden.

bouw tribune op sportpark gerner ligt op schema

De tribune op Sportpark Gerner wordt gerealiseerd door vrijwilligers, samen met bouwbedrijven Bongers en Van Pijkeren. Het bouwwerk krijgt een capaciteit van 180 zitplaatsen en zal volledig afgerond zijn tijdens de wedstrijd SV Dalfsen – PEC Zwolle, op zaterdag 8 juli.

Lees ook

10e Vechtgenotenrit doorgeschoven naar 11 juni 2022

OMMEN – De organisatoren van de Vechtgenotenrit hebben besloten de 10e rit door te schuiven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.