Home / blues on sunday bij de 3wisemonkeys in ommen

blues on sunday bij de 3wisemonkeys in ommen

Ticket West is een West Coast bluesband beïnvloed door artiesten als T-Bone Walker, William Clarke, Wes Weston en Rod Piazza. West Coast blues bevat sterke jazz-bigband en jumpblues invloeden en is ontstaan aan de westkust van Amerika.

De van oorsprong Texaanse bluesmuzikanten die zich in de veertiger jaren opnieuw vestigden in Californië hadden een grote invloed op de ontwikkeling van deze muziekstijl. De jazz- bigband en jumpblues invloeden zorgen voor veel swing en de muziek van Ticket West is daardoor zeer dansbaar.

Ticket West maakt deel uit van een fanatieke internationale scene die de West Coast blues levend houdt. De band bestaat uit Gerrit Ekkelenkamp (zang/harmonica’s), Enzio Rossa (drums), Walter Wilhelm (bas) en Pascal Wilhelm (gitaar).

 

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.