Home / blauwe bogendagen

De laatste twee vrijdagen van juli en de eerste twee vrijdagen van augustus, 21 + 28 juli en 4 + 11 augustus, worden de Blauwe Bogen Dagen weer georganiseerd. Vier dagen met een o.a. streekgebonden-, oude ambachten-, hobby- en boekenmarkt. De commissie hoopt de duizenden bezoekers weer veel te bieden.

blauwe bogendagen

U kunt helpen door een kraam te huren. Let op: als u zelf geen kraam voor de winkel wilt, kan een ander op dit plekje komen te staan zodat er een slinger aan kramen ontstaat. Op die manier wordt het centrum gezellig vol! U vindt het formulier en verdere uitleg voor het huren van een kraam in de bijlage.

Lees ook

Zonneweide aan de Vecht brandschoon dankzij team Energy

OMMEN – Wie zaterdag over de Hessel Mulertbrug kuierde of fietste heeft ze wellicht gezien. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.