Home / bijeenkomst in alzheimercafe lemelerveld

Op maandagavond 15 mei is er Alzheimercafé in Kulturhus 'De Mozaïek'. Mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden zijn dan van harte welkom.

bijeenkomst in alzheimercafe lemelerveld

Het thema is: ‘Ervaringen van een mantelzorger’. Een mantelzorger vertelt zijn verhaal. Dat roept vrijwel zeker herkenning op. Om 19.30 uur start het programma (inloop vanaf 19.00 uur.) De avond duurt ongeveer twee uur en de toegang is gratis.

Wat is het Alzheimer Café?
Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie, en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het Alzheimer Café wordt georganiseerd/is mogelijk gemaakt door: Alzheimer Nederland, Samenwerkende welzijnsorganisaties in de gemeente Dalfsen, Evenmens, Werkgroepen Mantelzorg Dalfsen-Lemelerveld-Nieuwleusen, Woonzorgcentra De Hulstkampen, Brugstede en Rosengaerde. Algemene informatie over dementie is aanwezig op onze foldertafel.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.