Home / arbopositief belicht solliciteren 2 0

arbopositief belicht solliciteren 2 0

Vacatures vind je bijna niet meer in traditionele media. Netwerken en social media zijn nu de belangrijkste bronnen. En een gewone brief is ook niet meer van deze tijd, een videofilmpje is dat des te meer. Hoe speel je in op die veranderingen om toch goed beslagen ten ijs te komen op de arbeidsmarkt? Dat staat centraal tijdens de bijeenkomst van ArboPositief op 31 mei in Hardenberg.

ArboPositief is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden. Deelnemers hebben minstens één ding gemeen: zij zijn op zoek naar een baan, vaak vanuit een uitkeringspositie. Samen werken zij aan een betere en kansrijkere positie op de arbeidsmarkt door de organisatie van workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten.

De bijeenkomst van woensdag 31 mei start om 10.15 uur in de ontvangstruimte op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg, naast uitzendbureau Carrière. De inloop is vanaf 10.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee €1,50. Meer informatie op Facebook ArboPositief Hardenberg.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.