albert heijn dalfsen nieuwe hoofdsponsor wandel3daagse

  De ondertekening vond plaats bij Albert Heijn Dalfsen. Albert Huisjes, ondernemer Albert Heijn Dalfsen, tekende in het bijzijn van zijn echtgenote Joke de overeenkomst. Namens de Wandel3daagse tekende voorzitter Lieke Meijer, in het bijzijn van Roelof Meenderman, penningmeester.
  Het bestuur van de W3D is verheugd over de samenwerking. Dit komt niet alleen door de financiële bijdrage die Albert Huisjes de komende drie jaar garandeert. Juist de intentie van waaruit Albert en Joke dit hoofdsponsorschap aangaan, past bij de W3D.
  Beide partijen willen zich inzetten voor maatschappelijke betrokkenheid, onderlinge verbondenheid en aandacht voor gezond leven en bewegen. Vanuit dit perspectief zien beiden de samenwerking enthousiast tegemoet.

  De W3D zet zich in om het wandelen voor elke inwoner van Dalfsen mogelijk te maken. Het met elkaar plezier beleven is belangrijk voor de W3D. Daarom zijn er routes ontworpen die geschikt zijn voor iedereen. Naast de bekende korte en lange afstanden, is er voor de allerkleinsten een kabouterroute op donderdag. Elke dag zijn er ook aangepaste routes voor inwoners in een rolstoel, scootmobiel. Kortom: iedereen is Welkom!

  Voorinschrijven kan via de website of op dinsdag 23 mei, 19.00 – 19.30, Goudzwaard Makelaardij; Prinsenstraat 10 7721AJ Dalfsen.

  Informatie is te vinden op de website www.wandel3daagse.nl 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.