Home / 25 jaar autorodeo in oudleusen

25 jaar autorodeo in oudleusen

Aldaar wordt weer een professionele arena aangelegd, met daarbij dit jaar ook een feesttent waar het jubileum na afloop nog eens extra wordt gevierd. Als de auto’s zijn uitgeraasd zorgt de boerenrockband Kisjeskeals hier voor muzikaal spektakel.

De Oudleuser rodeo wordt al 25 jaar georganiseerd door café Mansier, met steun van een groep vrijwilligers. Naast een aantal lokale helden verschijnen er op 17 juni weer coureurs uit de wijde regio aan de start. Op het rodeoterrein gaan ze met elkaar de strijd aan in een poging de overige deelnemers uit te schakelen en zelf de auto rijdend te houden.

De autorodeo wordt gehouden aan de Hessenweg op het terrein naast het tankstation tegenover de dorpskern van Oudleusen. De entree bedraagt 5 euro, kinderen onder de twaalf mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur, het feest na afloop duurt van 18.00 tot 22.00 uur.

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.