Home / zomeravondvolleybal dalvo met 48 teams

zomeravondvolleybal dalvo met 48 teams

Het zeer populaire zomeravondvolleybaltoernooi voor vriendenteams, stratenteams, bedrijfsteams, of zo maar een stel vrienden en vriendinnen bij elkaar, wordt als vanouds gehouden in de Trefkoele+ te Dalfsen. Ook dit jaar zijn er weer teams die al heel lang mee doen. Vrolijke Trekkers doen voor het 40e jaar mee. Toucher voor het 35e jaar en De Musjes al weer voor het 15e jaar.

De belangstelling van bedrijfsteams wordt ieder jaar groter met onder andere Morrenhof- Jansen, Albert Heijn, Vieth Haarmode, Foreco, Jumbo en het Balanico team (van Mol Diervoeders). Ook de Gemeente Dalfsen en zorgcentrum Rosengaerde zijn weer van de partij.
Dalvo hoopt voor volgend jaar weer meer bedrijven aan te trekken als deelnemer want het heeft voor een bedrijf veel voordelen. Gratis reclame en het is een mooie gelegenheid voor de collega’s om op een andere manier met elkaar kennis te maken en het komt de sfeer in het bedrijf ten goede.

De 48 teams zijn verdeeld over 2 dames- , 2 heren- en 4 gemengde poules. Iedere avond spelen de teams op hun eigen niveau de wedstrijden tussen 19.30 en 22.30 uur. Na de wedstrijd kan er nog even nagepraat worden in het Trefkoele+ café.
De poule indeling en het wedstrijdschema is te vinden op www.dalvo.nl Kom gerust kijken en genieten van de sfeer en moedig jouw favorieten aan.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.