vrijwilligers druk in de weer met tribune op sportpark gerner

  “In maart is er een begin gemaakt en op dit moment wordt het metselwerk gedaan en de staalconstructie van deze tribune uit Nieuwleusen wordt aangepast. Vrijwilligers steken de handen uit de mouwen op zaterdagochtenden of doordeweekse avonden en bouwen samen met bouwbedrijven Bongers en Van Pijkeren aan een accommodatie waar we trots op kunnen zijn”, laat een vrijwilliger weten. “De voetbaltribune is een aanwinst voor de clubs en ’t is dan ook leuk om met slecht weer voetbal te kijken.”

  De nieuwe tribune biedt straks veel comfort en ondertussen zijn de eerste 60 stoelen al gereserveerd. Want in samenwerking met TAS Stadionreclame uit Dalfsen is een uniek concept uitgewerkt. De stadionstoel wordt voorzien van een universele en transparante houder waarin een logo of naam wordt vermeld. Hiermee wordt een persoonlijke zitplaats gecreëerd met een professionele uitstraling.

  Voor €25 per seizoen (overeenkomst is voor drie seizoenen) is men al ‘eigenaar’ van een tribuneplaats tijdens competitiewedstrijden van zowel ASC’62 als SV Dalfsen op Sportpark Gerner. Geïnteresseerd in een ‘eigen’ stadionstoel? Stuur dan een kort bericht naar sponsorcommissie@asc62.nl of sponsoring@svdalfsen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.