voorverkoop slagkracht gestart

  De slagwerkensembles van SDG Ommen en Jong Nederland Asten zijn in voorbereiding op hun deelname aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in juli in Kerkrade. Tijdens Slagkracht wordt een groot gedeelte van een fantastisch WMC-programma uitgevoerd. Slagkracht is mede daarom een echte aanrader voor elke muziekliefhebber.

  De voorverkoop voor Slagkracht is inmiddels gestart. Entreekaarten in de voorverkoop kosten 5 euro en zijn te koop bij Lake Side, Brugstraat 25 in Ommen. Een kaartje aan de zaal kost 7,50 euro. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Aanvang van het evenement is om 19.30 uur.

  Voor meer informatie: www.sdgommen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.