Home / voorverkoop slagkracht gestart

voorverkoop slagkracht gestart

De slagwerkensembles van SDG Ommen en Jong Nederland Asten zijn in voorbereiding op hun deelname aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in juli in Kerkrade. Tijdens Slagkracht wordt een groot gedeelte van een fantastisch WMC-programma uitgevoerd. Slagkracht is mede daarom een echte aanrader voor elke muziekliefhebber.

De voorverkoop voor Slagkracht is inmiddels gestart. Entreekaarten in de voorverkoop kosten 5 euro en zijn te koop bij Lake Side, Brugstraat 25 in Ommen. Een kaartje aan de zaal kost 7,50 euro. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Aanvang van het evenement is om 19.30 uur.

Voor meer informatie: www.sdgommen.nl.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.