Home / voorjaarsconcert de broederband beerzerveld

voorjaarsconcert de broederband beerzerveld

Voor dit voorjaarsconcert heeft het orkest en de leerlingen verschillende leuke muziekstukken ingestudeerd. Ook de drumband onder leiding van Yannick Bergevoet zal een aantal werken ten gehore brengen. Een aantal jeugdleden laat zien wat zij de afgelopen tijd hebben geleerd. De drumleerlingen worden opgeleid door Johan Otten van Drumschool Otten uit Geerdijk. Het fanfare orkest en de leerlingen staan onder leiding van Jan Jager.

Ook zal de laatste trekking van de verloting ten bate van het instrumentenfonds bekend worden gemaakt. De entree is gratis.  Bij de uitgang zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.