vechtdal groot open atelier tijdens kunst om dalfsen

  Dit jaar is er een recordaantal van 52 kunstpunten, verspreid over het Vechtdal. Van Ommen tot Lemelerveld, Lemele,  Hoonhorst,  Nieuwleusen,  Heino, Witharen, Oudleusen en een groot aantal in de kern van Dalfsen. Kortom, een weekend is bijna te kort om al het moois te zien. Dit jaar zijn er veel nieuwkomers bij de exposanten. Je vindt ze allemaal via www.kunstomdalfsen.nl.

  Nieuw in het kunstweekend is het avondprogramma. In samenwerking met het Cultureel Café Dalfsen en de Vrienden van de Grote kerk wordt er op zaterdagavond een concert georganiseerd door Jeroen den Herder (cello)  en Ivette van Laar (sopraan/piano) met als titel ‘Heimat, Ontheemding”. Het concert sluit aan bij het werk van Ellen Korth, te zien in de Grote kerk. Kaarten voor deze avond kosten €7,50 en zijn onder andere verkrijgbaar via www.cultureelcafedalfsen.nl, The Readshop, de Bibliotheek in Dalfsen en bij de ingang voor aanvang van het concert.

  Op veel kunstpunten zijn meerdere kunstenaars aanwezig. Alle kunstpunten zijn herkenbaar aan de banners bij de weg of een vlag van Kunst om Dalfsen. Er zijn 10.000 boekjes verspreid, dus het evenement is niet te missen. “Het mooie Vechtdal wordt alleen maar mooier!”, aldus de organisatie.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.