usv pakt periodetitel na winst op veno

  De thuisploeg, die ook nog in de race was voor de tweede periodetitel, werd in die fase op alle fronten afgetroefd door het gretige USV. De roodwitten van coach Ton Ernst kwamen nauwelijks onder de ogenschijnlijke overmacht van de uitstekend voetballende Nieuwleusenaren uit.

  De constante dreiging voor het doel van VENO had uiteindelijk in de 28e minuut ook succes. Leon Kooiker’s assist op Ron Meijerink werd door de jubilaris (250e wedstrijd) prima afgerond, 0-1. Ook hierna bleef de druk op het doel van de Vollenhovenaren groot. Dat overwicht werd tien minuten later bekroond met een werkelijk schitterende goal van routinier Rick Timmerman. Van zo’n 20 meter schoot hij de bal op formidabele wijze in de Vollenhover kruising, 0-2.

  De concentratie was er bij de USV’ers in de tweede helft duidelijk af. De ruimtes tussen middenveld en aanval werden te groot en daardoor kon VENO wat beter in de wedstrijd komen. De defensie onder leiding van de prima voetballende Martijn Verburg gaf echter weinig weg. Daardoor kon USV redelijk eenvoudig de 0-2 voorsprong over de eindstreep trekken.

  Zondag staat voor USV op sportpark Hulsterlanden de thuiswedstrijd tegen Pesse op het programma. Onder leiding van arbiter E.J. van den Broek wordt er om 14.00 uur afgetrapt.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.