the bluebettes brengt a tribute to the sixties

  The Bluebettes is een Zwolse vrouwenband, bestaande uit vijf zingende muzikanten. Voor de inhoud van deze voorstelling stoften zij de oude platen van hun ouders af en kozen daaruit hun favorieten. De vrolijke voorstelling neemt het publiek mee naar de jaren zestig met herkenbare liedjes van onder andere Etta James, The Supremes, The Everly Brothers, Johnny Cash en The Beatles.

  ‘Back to mono’ – naar een uitspraak van sixtiesproducer Phil Spector – is het vervolg op de succesvolle theatertour ‘Bang, Bang!’ Kaarten zijn te koop via de website van de Stoomfabriek. Meer informatie over The Bluebettes is te vinden op http://www.thebluebettes.com

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.