swingende afsluiting van het boekstartseizoen in ommen

  Peuterdans

  Een sprookje, een prentenboek of een eigen verhaal kan het begin zijn van een peuterdans. De activiteit sluit aan bij de belevingswereld van de peuter, kinderen zijn speels en bewegen en zingen al snel mee als ze muziek horen. Misschien komen ze niet gelijk los, vooral timide kinderen kunnen eerst de kat uit de boom kijken. Maar vooral voor hen is dans een goede expressie, voetje voor voetje kan de verlegenheid achtergelaten worden. Peuterdans geeft de mogelijkheid de taal- en rekenvaardigheden van het kind op een speelse manier te vergroten en ook het sociale aspect van met elkaar omgaan komt aan bod.

  Boekstartcafé Ommen

  Boekstartcafé Ommen is een initiatief van Bibliotheek Ommen en Consultatiebureau Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland, speciaal voor ouders met kinderen van nul tot vier. Eénmaal in de drie weken is er een themaochtend. Er wordt dan een korte presentatie, workshop of activiteit georganiseerd. Vanzelfsprekend zijn de kinderen van nul tot vier jaar bij alle Boekstartochtenden welkom. 

   Openingstijden

  De tijden van het Boekstartcafé zijn van 10.00 – 11.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur. Voor meer informatie over het Boekstartcafé kan men terecht bij de Bibliotheek Ommen of bij het Consultatiebureau Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland in Ommen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.