Home / sporters emsland op ek sambo in praag

sporters emsland op ek sambo in praag

Woensdag 19 april was het de beurt aan Niek om te laten zien wat hij waard was. Eerste partij tegen Narek Dallakyan uit Armenië werd helaas niet gewonnen, waardoor hij moest wachten op een herkansing. Deze kreeg hij gelukkig ook doordat de Armeen in de finale kwam. Hector Blanco uit Spanje was de tegenstander in de herkansing. De partij ging gelijk op en ze waren erg aan elkaar gewaagt. 1-0 was de eindscore in het voordeel van de Spanjaard en dus strandde hier het EK avontuur van Niek met een 7e plaats.

Daan moest op vrijdag 21 april aantreden op de ronde sambo mat. De eerste ronde was hij vrijgeloot en daardoor automatisch door naar de tweede ronde. Hier kwam hij tegen een sterke Roemeen te staan genaamd Mihai Dumitrescu. Daan kwam op achterstand door een werptechniek van de Roemeen. Daarna probeerde hij terug te komen door goede aanvallen te maken, echter lukte dit niet en dus verloor hij deze pot. De Roemeen strandde in de halve finale en dat betekende voor Daan geen herkansing.

Al met al hebben de twee samboka’s goed laten zien wat ze kunnen. Technisch zijn ze al goed onderlegt, maar nu moet de kracht er nog bij komen om de technieken af te kunnen maken.

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.