Home / sponsortoermooi schietvereniging nio blijkt voltreffer

sponsortoermooi schietvereniging nio blijkt voltreffer

Er waren dit jaar zeven avonden nodig om iedereen aan de wedstrijd deel te laten nemen. Ruim 15.000 kogeltjes zijn verschoten op de wedstrijdbaan en op de korte banen beneden in de kelder. Bijna 3.000 schietschijfkaarten waren nodig als bewijs van hoe er geschoten is. Om even een idee te geven: er is meer dan tien meter droge worst opgeofferd als prijs, naast vele andere wat meer duurzame prijzen, zoals bekers en bokalen.

De uiteindelijke winnaars waren bij de vrouwen: 1.  de dames van Kompanen, 2. De dames van  paardenhouderij J.Wermink uit Witharen en als derde eindigden de dames van Johan Stokvis Hoveniers.

Bij de mannen hadden de mannen schildersbedrijf Lennips er het best het oog in. De voortdurend raak schietende schilders lieten de mannen van Viskaal Transport uit Balkbrug en Takman gereedschappen uit Ommen achter zich.

“Wij hebben het evenement weer met plezier georganiseerd en horen veel positieve reacties en gaan het volgend jaar zeker weer doen”, liet Gert Horsman, kaderlid van de organiserende vereniging weten.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.