Home / songfestivalheld douwe bob naar het bostheater

songfestivalheld douwe bob naar het bostheater

Douwe Bob is bij iedereen bekend als deelnemer van het Eurovisie Songfestival, maar buiten dat is er meer. Veel meer! Vorig jaar mei verscheen alweer het derde zilveren schijfje van de succesvolle Amsterdammer. ‘Fool Bar’, vernoemd naar zijn thuisbar in de Pijp.

Na zijn doorbraak, enkele jaren terug, volgden de hoogtepunten elkaar in moordend tempo op. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, welke de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album ‘Pass It On’ gelijk door naar de hoogste stek de Album Top 100. De zonnige zomerhit ‘Sweet Sunshine’ is niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor uitverkochte zalen en prestigieuze festivals door het hele land.

Vorig jaar vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met z’n hit ‘Slow Down’. Daarnaast stond Douwe Bob Posthuma op Pinkpop en kreeg een Edison in de categorie ‘beste Popartiest’.

De successen hebben hem niet verzadigd gemaakt, getuige zijn verklaring. “Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Een ding is zeker, het moet altijd eindigen in een groot feest, want live spelen is het mooiste wat er is.”

Maak het mee en koop tickets. In de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera (25 euro exclusief servicekosten) en ’s avonds aan de kassa 30 euro. Zie www.bostheaterommen.nl

Lees ook

Beter een goede buur….. dan een verre vriend

OMMEN – Aan de samenwerking tussen buurgemeente Hardenberg en de gemeente Ommen komt een einde. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.