Home / sercodak dalfsen verslaat rivaal uit amsterdam

sercodak dalfsen verslaat rivaal uit amsterdam

Door deze overtuigende zege staat Dalfsen in de kampioenspoule nu nog maar één punt achter de koploper uit de hoofdstad. Aan het einde van de kampioenspoule spelen de nummers één en twee in een best-of-three tegen elkaar om het landskampioenschap. Alles wijst erop dat dit, net als de afgelopen vier seizoenen, een strijd wordt tussen Dalfsen en Amsterdam.

Het is voor Sercodak Dalfsen de bekroning van een mooie dag. Aan het begin van de avond maakte de club bekend dat Morrenhof Jansen de nieuwe hoofdsponsor is en dat Monique Tijsterman volgend seizoen als trainster voor de groep staat.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Corona-ontkenners

Bestaan die dan? Nou en of, en dat steken ze niet onder stoelen of banken. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.