Home / saxenburgh groep organiseert oranjemarkt in oldenhaghen

saxenburgh groep organiseert oranjemarkt in oldenhaghen

Wilja Reurink en Agnes Sanders, wijksteunpuntcoördinatoren bij de Saxenburgh Groep en initiatiefnemers van de Oranjemarkt, roepen kraamhouders op om zich te melden. “Heeft u spullen die nog goed zijn voor een tweede ronde zoals spelletjes, kleding, woonaccessoires, schilderijen of wilt u uw zelfgebreide sokken, handgemaakte kaarten of bloemstukjes te koop aanbieden, neem dan contact op met ons voor het huren van een kraampje of tafel.”

Ze zien het helemaal voor zich, een bezoekje aan een levendige Oranjemarkt in Oldenhaghen en na afloop even samen bijpraten in het wijksteunpunt onder het genot van een kopje koffie.

De Oranjemarkt vindt plaats op Koningsdag van 10.00 – 12.00 uur, aansluitend aan de Aubade bij Oldenhaghen en is vrij toegankelijk voor alle belangstellenden. Wie een kraam wil huren kan contact opnemen met de coördinatoren van het wijksteunpunt: Telefoon (0529) 46 90 03, e-mail w.reurink@sxb.nl of a.sanders@sxb.nl

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.