runnersworld halve marathon succes bij acovanelderen

  2500m:
  Bij de 2500m, de kortste afstand voor de jeugd, werd goed gepresteerd. Bij de meisjes (M12) pakte Estee Scheers (Atletics) het goud in 10.02, en in de groep M15 scoorde Hanne Been (HAC ’63) de 1e plaats in 11.28. Bij de jongens was de ACO-er Rik Michiel Meinen (J15) helemaal los, hij scoorde de 1e plaats in een rappe 9.18. In de jongste categorie was Noud Kanis (Isala ’96) de snelste in 10.34.

  5km:
  Op de 5km was de strijd losgebarsten, er werd zeer snel gelopen. De snelste man was ACO-er Nick Marsman in 15.49, tevens een PR en een clubrecord. Hij werd gevolgd door Gert Jan Stevens (HAC ’63) en trainingsmaatje Gertin Roke, zij scoorden resp. 16.07 en 16.38.
  Bij de dames was Yvonne Meijer (ACO Van Elderen) duidelijk de sterkste. Ze finishte in 18.27, wat een ook PR en een clubrecord bleek. Tweede werd Gerja Zielman (BB-lopers) in 18.44. Verdere winnaars in de diverse categorieën: Harm Jan Martens (HAC ’63), Robert Reitsema (Isala ’96), Lianne v.d. Belt (Vitalis).

  10km:
  Bij de 10km was BB-loper Joep Emmen de snelste man in een zeer rappe 33.17.  Sarah Lynn Reuver scoorde bij de dames het goud in 42.04. Zij werd gevolgd door de ACO-ers Savanna Warmink 42.20 en Jolanda Dijk in 42.32. De andere winnaars: Henk Smalbrugge (Hasselt), Rob v.d. Graaf (HAC ’63), Aafke Willemsen (Nieuw Heeten)

  ½ marathon:
  Hardlooples werd er gegeven door de ACO-man Danny Koppelman. Hij moest het de hele wedstrijd alleen doen. Continu kon hij zijn tempo hoog houden. Hij scoorde een parcoursrecord en een clubrecord. Hij verbeterde zijn PR met maar liefst dik 7 min, zijn tijd 1.08.57. Tweede man werd Jan Schra van BB-lopers in 1.16.23. Verdere winnaars: Maarten Nieuwenhuis (BB-lopers), Gunnar Mitzener (Vianen), Simone Keuper (Hengelo), Saskia Schutte (Cialfo).

  De totaal-score van de ACO-atleten was 3x een 1e plaats, 2x een 2e plaats en 5x een 3e plaats.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.