Home / ruiters en amazones maken zich op voor concours hippique in dalfsen

ruiters en amazones maken zich op voor concours hippique in dalfsen

Zaterdag – Paarden
Op zaterdag is er zowel springen als dressuur in alle klasses te aanschouwen. De combinaties beginnen om 09.00 uur met het BB 80 en BB 90 springen en aansluitend volgen de rubrieken B, L, M, Z en ZZ. Voor de dressuur begint het ochtendprogramma om 9.00 uur met de klasses B, L1 en L2. Het middagprogramma dressuur begint om 13.00 uur met de klasses M1, M2, Z1 en Z2.

Zondag – Pony’s
Op zondag starten de pony’s vanaf 09.00 uur tot het einde van de middag. Er wordt dressuur gereden en gesprongen door ruiters en amazones in de leeftijd van zes tot achttien jaar. De combinaties kunnen zich inschrijven voor de Bixie dressuurwedstrijd in de klasse AA, A en B1 of voor de dressuur klasse BB t/m M2. Daarnaast vinden er springwedstrijden plaats in de klasse BB en B t/m ZZ Klassiek.

Samen met de vele vrijwilligers doen de leden van LR. De Vechtruiters en Ponyclub Dalfsen er alles aan om er gezellige en sportieve dagen van te maken. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. De aanvangstijden zijn onder voorbehoud. De organisatie hoopt op veel deelnemers, veel publiek en mooi weer. Kom genieten van deze mooie sport.

Lees ook

‘Samen voor Gezond Gewicht in het Vechtdal’

48 organisaties zetten handtekening onder het convenant REGIO – Woensdag 15 september zetten 48 organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.