Home / ronald schepers nieuwe eigenaar autobedrijf hulsman

ronald schepers nieuwe eigenaar autobedrijf hulsman

Ronald is al jarenlang een vertrouwd gezicht bij het bedrijf. Met al zijn ervaring en deskundigheid is Ronald per 1 mei 2017 de nieuwe ambitieuze eigenaar van Autobedrijf Hulsman. Deze overname biedt continuïteit voor het bedrijf en haar klanten. Hierdoor blijft Autobedrijf Hulsman met de nieuwe eigenaar Ronald Schepers het vertrouwde adres voor reparaties en services zoals het bedrijf al jaren bekend staat.

Jan Hulsman is blij met deze stap en opvolging. Via deze weg dankt hij zijn klanten en relaties voor het jarenlange vertrouwen in het bedrijf.  Ronald heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging en toekomst.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.