Home / romantisch concert met harp en fluit

romantisch concert met harp en fluit

Het duo – Renske de Leuw (harp) en Femke van Leeuwen (dwarsfluit) – brengt een gevarieerd programma van lichte romantische en expressieve muziek. Beide musici zijn bevlogen voor samenspel met hun instrumenten, waarover zij graag enthousiast vertellen.

Toegangskaarten á 15 euro (inclusief koffie en pauzedrankje) zijn te bestellen op www.landgoedconcerten.nl in de voorverkoop. Toegangskaarten worden na betaling toegestuurd. Kinderen tot 12 jaar 5 euro. Aan de kassa op 27 mei zijn ook kaarten verkrijgbaar. Adres Huize den Berg: Heinoseweg 2, 7722 JP Dalfsen.

 

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.